Jethro Borsje

personal website

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

2014-12-20 - Schaatsen in Rotterdam

Op zaterdag 20 december zijn we, na een week te hebben overgeslagen, wederom gaan schaatsen in Rotterdam. De stijgende lijn van de vorige keer zette zich door en ditmaal stond de teller voor de dweilpauze op 65 rondjes. Normaliter stop ik in deze pauze, maar deze week besloot ik om er nog 10 rondjes aan vast te plakken. Daarmee eindigde het vandaag voor mij met 75 rondjes (30 kilometer).

 

2014-12-06 - Schaatsen in Rotterdam

Op zaterdag 6 december zijn we weer gaan schaatsen in Rotterdam. Er zit een stijgende lijn in het aantal rondjes, dit maal werden het er 60 (24 kilometer) in een kleine anderhalf uur. Ik hoop dat ik deze stijgende lijn kan vasthouden in de aanloop naar de schaatsreis in Zweden.

 

2014-11-30 - Schaatsen in Rotterdam

Vorige week is de schaatsbaan in Rotterdam weer open gegaan en we zijn er dan ook direct naartoe gegaan. Het scheelt voor ons nogal in de reistijd richting De Uithof en daarnaast is het schaatsen in Rotterdam nog goedkoper ook! Kortom, reden genoeg om het komend seizoen weer lekker verder te gaan met schaatsen in Rotterdam. Het ijs lag er, in tegenstelling tot de eerste paar weken van het seizoen vorig jaar, aardig bij. Het kan absoluut nog beter, maar voor een eerste weekend mochten we niet klagen. De ervaring leert dat de ijs kwaliteit snel beter wordt, dus dat gaat helemaal goed komen.

Ik ben een kleine anderhalf uur gaan schaatsen en heb op m'n gemak 55 rondjes (22 kilometer) geschaatst.

 

2014-11-10 - Schaatsen

Inmiddels zijn we voor de tweede keer dit seizoen gaan schaatsen. Het weer blijft relatief zacht voor het einde van het jaar, het blijft vreemd om te gaan schaatsen als het buiten ruim 10 graden is. Ook dit keer heb ik 22 kilometer geschaatst, dit ging echter minder soepel dan de vorige keer. In tegenstelling tot twee weken geleden waren we nu op maandag avond gegaan in plaats van op zaterdag. Het is toch lastiger om je voor een stevig potje schaatsen op te laden na een lange werkdag. Desalniettemin ben ik tevreden over de 22 kilometer, het belangrijkste doel dit seizoen is om een gezonden onderhoudsdosis schaatsen op te doen met het oog op onze schaatstrip naar Zweden. Op naar de volgende keer!

 

2014-10-25 - Opening schaatsseizoen

Op zaterdag 25 oktober heb ik het schaatsseizoen weer geopend. Dit jaar ben ik eens niet gestart op een schaatsbaan in het oosten van het land, want tijdens ons weekendje weg aldaar was het nog te warm om te gaan schaatsen. In plaats daarvan was De Uithof het toneel van mijn eerste rondjes van dit seizoen. Het ging eigenlijk meteen al lekker en in iets meer dan een uur heb ik 22 kilometer geschaatst, een mooi begin van het seizoen! De rest van het seizoen zal in het teken staan van mijn schaatsreis naar Zweden begin volgend jaar, meer daarover volgt later.

 


Page 3 of 8

JoomlaGATor!

Latest Comments


Recently played

Who's Online

We have 114 guests online